Blokker januari treinkaartjes actie was groot succes

De Blokker treinkaartjes actie was ook in januari 2015 weer een groot succes! De goedkope treintickets van de Blokker waren al een week voor de einddatum van de verkoopperiode uitverkocht. Hierdoor wordt onze dienst natuurlijk nog belangrijker, omdat wij de Nederlandse treinreiziger gratis op de hoogte brengen van de laatste trein aanbiedingen. Doordat de NS dagkaart acties uitverkocht raken is het belangrijker om als eerste op de hoogte te worden gebracht. Like ons daarom op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u een bericht kunnen sturen bij het verschijnen van een goedkope dagkaart aanbieding.

Dagje weg met de trein

Een dagje weg met een goedkoop treinkaartje? Wees er snel bij!

Samenvatting van de afgelopen 2 kortingsknallers:

Bij Blokker was het mogelijk om voor € 15,50 een NS dagkaart te kopen, waarmee u een hele dag onbeperkt kon reizen met de trein. De verkoopperiode was van 1 januari 2015 t/m 18 januari 2015, maar was op 11 januari al uitverkocht. De reisperiode is van 5 januari 2015 tot 15 maart 2015.

Bij de Spoordeelwinkel was het mogelijk om een La Place dagkaart te bestellen. Met deze dagkaart kon u niet alleen een hele dag met de trein reizen, maar kreeg u tevens een gratis lunch bij één van de filialen van La Place. Ideaal voor een dagje shoppen met vrienden/vriendinnen! De verkoopperiode was van 15 november 2014 t/m 15 januari 2015 en de reisperiode van 15 november 2014 t/m 15 februari 2015.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *