Actie van de Dag

Tijdelijk bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag. Naast de NS dagkaart die u regelmatig kunt bestellen bij deze aanbieder van goedkope treinkaartjes is op het huidige moment de NS Dal Dagkaart verkrijgbaar. De treinkaartjes van ActieVanDeDag zijn online verkrijgbaar en te gebruiken t/m 30 juni 2018 (maximaal 30 dagen van tevoren te verzilveren). Geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, NS, Keolis en Veolia.

Na aankoop ontvangt u een vouchercode die u online kunt verzilveren voor een NS E-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis als geldig vervoersbewijs. Met de barcode op de NS e-tickets kunt u in- en uitchecken bij de OV poortjes op treinstations. Lukt het niet? Vraag dan een medewerker om hulp. De treinkaartjes actie van ActieVanDeDag is voordelig in verschillende situaties. Denk aan een dagje strand, dagje shoppen, bezoek aan familie, nachtelijk evenement, transfer naar Schiphol of een stedentrip binnen Nederland!

Treinkaartje Actie Van De Dag

Korting bij ActieVanDeDag in Mei 2018

Er zijn in mei 2018 drie verschillende kortingsacties lopende bij ActieVanDeDag. Ook profiteren van korting bij ActieVanDeDag? Ontdek ze allemaal!

NS Dal Dagkaart

  • Tarief: € 19
  • Verkoopperiode: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
  • Reisperiode: t/m 30 juni 2018 (uiterste reisdatum)
  • Verzilveren: t/m 30 juni 2018 (maximaal 30 dagen van tevoren)
  • Reisproduct: NS Dalurenkaart

NS dagkaart bij Actie Van De Dag

Naast de losse treinkaartjes zijn er regelmatig NS dagkaarten in de aanbieding voor € 19, waarmee u van maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00 - 16:00 uur en tussen 18:30 - 04:00 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag. Geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Wilt u op de hoogte worden gebracht van deze aanbiedingen? Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief.

Hoe werkt de treinkaartjes actie?

Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren. Nadat u het verzilveringsproces heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw e-tickets die u uitgeprint mee op reis dient te nemen als geldig vervoersbewijs.

Geen treinkaartjes ontvangen?

Heeft u NS treinkaartjes of een NS dagkaart bij ActieVanDeDag besteld, maar niets ontvangen? Controleer dan eerst even uw ongewenste mail, voordat u contact opneemt met ActieVanDeDag. Heeft u niets in uw spambox? Neem dan contact op via:

  • Telefoon: 020 - 760 5077
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina!

Close