Actie van de Dag

Tijdelijk bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag. Naast de NS dagkaart die u regelmatig kunt bestellen bij deze aanbieder van goedkope treinkaartjes is nu de set van 2 losse treinkaartjes 2e klas (enkele reis) verkrijgbaar voor € 20,50. De treinkaartjes van ActieVanDeDag zijn online verkrijgbaar en te gebruiken t/m 30 november 2017 (maximaal 2 maanden van tevoren te verzilveren). Geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, NS, Syntus en Veolia.

Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren voor een NS E-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis als geldig vervoersbewijs. Met de barcode op de NS e-tickets kunt u in- en uitchecken bij de OV poortjes op treinstations. Lukt het niet? Vraag dan een medewerker om hulp. De treinkaartjes actie van ActieVanDeDag is voordelig in verschillende situaties. Denk aan een dagje strand, dagje shoppen, bezoek aan familie, nachtelijk evenement, transfer naar Schiphol of een stedentrip binnen Nederland!

Treinkaartjes

Treinkaartjes van ActieVanDeDag in Oktober 2017

In oktober 2017 profiteer u van voordelige treinkaartjes geldig in 2e klas treinstellen van treinen van alle Nederlandse vervoerders. Besparen en goedkoop met de trein? Bestel de tickets direct via onze website!

  • Tarief: € 20,50
  • Verkoopperiode: Tijdelijk (OP=OP)
  • Reisperiode: t/m 30 november 2017 (uiterste reisdatum)
  • Verzilveren: t/m 30 november 2017 (maximaal 2 maanden van tevoren)

Deel deze pagina!

Close