Actie van de Dag

T/m 03 december 2017 bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag. Naast de NS dagkaart die u regelmatig kunt bestellen bij deze aanbieder van goedkope treinkaartjes is nu de set van 2 losse treinkaartjes 2e klas (enkele reis) verkrijgbaar voor € 23 (€ 11,50 per ticket). De treinkaartjes van ActieVanDeDag zijn online verkrijgbaar en te gebruiken t/m 28 februari 2018 (maximaal 2 maanden van tevoren te verzilveren). Geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, NS, Syntus en Veolia.

Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren voor een NS E-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis als geldig vervoersbewijs. Met de barcode op de NS e-tickets kunt u in- en uitchecken bij de OV poortjes op treinstations. Lukt het niet? Vraag dan een medewerker om hulp. De treinkaartjes actie van ActieVanDeDag is voordelig in verschillende situaties. Denk aan een dagje strand, dagje shoppen, bezoek aan familie, nachtelijk evenement, transfer naar Schiphol of een stedentrip binnen Nederland!

Treinkaartje Actie Van De Dag

Treinkaartjes van ActieVanDeDag in December 2017

In december 2017 profiteer u van voordelige treinkaartjes geldig in 2e klas treinstellen van treinen van alle Nederlandse vervoerders. Besparen en goedkoop met de trein? Bestel de tickets direct via onze website!

  • Tarief: € 23
  • Verkoopperiode: t/m zondag 03 december 2017
  • Reisperiode: t/m 28 februari 2018 (uiterste reisdatum)
  • Verzilveren: t/m 28 februari 2018 (maximaal 2 maanden van tevoren)

NS dagkaart bij Actie Van De Dag

Naast de losse treinkaartjes zijn er regelmatig NS dagkaarten in de aanbieding voor € 23, waarmee u een hele dag (09:00 t/m 04:00 uur) onbeperkt kunt reizen in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Wilt u op de hoogte worden gebracht van deze aanbiedingen? Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief.

Hoe werkt de treinkaartjes actie?

Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren. Nadat u het verzilveringsproces heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw e-tickets die u uitgeprint mee op reis dient te nemen als geldig vervoersbewijs.

Geen treinkaartjes ontvangen?

Heeft u NS treinkaartjes of een NS dagkaart bij ActieVanDeDag besteld, maar niets ontvangen? Controleer dan eerst even uw ongewenste mail, voordat u contact opneemt met ActieVanDeDag. Heeft u niets in uw spambox? Neem dan contact op via:

  • Telefoon: 020 – 760 5077
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina!

Close