2-persoons hotelovernachting + treinticket voor € 99

Wilt u er binnenkort even tussenuit? Dan hebben wij een geweldige aanbieding voor u geselecteerd! Voor slechts € 99,- boekt u via onze website een 2-persoons hotelovernachting + treinticket en kiest u uit ruim 100 hotels. Op deze manier kunt u er voor een goedkoop bedrag even lekker tussenuit. De hotels waar u uit kunt kiezen zijn allemaal op loop afstand van het treinstation, zodat u verder geen extra kosten maakt. Zowel de heen- en terugreis als de hotelovernachting, het ontbijt en de reserveringskosten zijn inbegrepen bij dit arrangement.

Wanneer krijg ik me vouchers?

Wanneer u binnen 3 weken voor vertrek dit arrangement boekt krijgt u de vouchers/tickets direct toegestuurd. Boekt u meer dan 3 weken van tevoren? Dan krijgt u de vouchers/tickets 2 weken voor vertrek.

 

Hoe werkt het?

U krijgt bij dit arrangement vouchers die u op de website van de NS kunt inwisselen voor treinkaartjes/e-tickets. Deze treinkaartjes/e-tickets kunt u gebruiken voor de heen- en terugreis. Voor de overnachting krijgt u een reserveringsbewijs, waarmee u bij het hotel kunt inchecken. Het ontbijt en de reserveringskosten zijn dan al betaald, zodat u enkel nog het avondeten hoeft te regelen.

Handige om te weten

  • De treinkaartjes zijn geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, NS, Syntus en Veolia.
  • Bijplaatsen van extra bedden is niet mogelijk.
  • Vanwege de scherpe tarieven is het wijzigen of annuleren van de reservering geen optie.
  • De treinkaartjes van dit treinarrangement zijn geldig van ma t/m vrij van 09:00 uur tot 16:00 uur en in het weekend de hele dag.
  • De toeristenbelasting is niet inbegrepen, maar dit is minimaal.

Treinkaartjes actie

Treinkaartjes acties zijn gewoon geweldig!