1e Klas NS Weekenddagretour

In december 2019 bestel je een 1e klas NS Weekenddagretour met korting bij de Spoordeelwinkel. De NS Weekenddagretour is in december 2019 met korting verkrijgbaar, vanwege de NS Treinpakkers. De NS Treinpakkers zijn 4x per jaar verkrijgbaar, waarbij uitjes, overnachtingen en treintickets met hoge kortingen worden vergeven. De 1e klas NS Weekenddagretour is te koop en geldig t/m 31 december 2019. Hiermee kunt u één zaterdag of zondag binnen de reisperiode 1e klas reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De goedkope 1e klas Trein Weekenddagretour is verkrijgbaar via de onderstaande link, maar OP=OP.

Liever doordeweeks met korting reizen? Dan is de NS Wintertoer verkrijgbaar voor € 14,50 per NS dagkaart. De 1e klas Trein Weekenddagretour is geldig voor 1 persoon in 1e klas treincoupés. Na aankoop ontvangt u een NS-E-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis als geldig vervoersbewijs. Met de barcode op de tickets kunt u in en uitchecken bij OV poortjes met een scanner. Heeft u geen NS e-ticket ontvangen, maar een unieke code? Dan heeft u in het bestelproces aangegeven dat u de reisdatum later wilt bepalen. De unieke vouchercode kunt u online verzilveren via deze link.

Weekenddagretour 1e klas

1e Klas NS Weekenddagretour

Wilt u een weekenddagretour met korting kopen en 1e klas reizen? Dan is dit uw kans! Bestel de treinkaartjes actie via de onderstaande link en bespaar.

  • Prijs: € 19,50
  • Verkoop: tot 1 januari 2020
  • Reizen: tot 1 januari 2020
  • NS Weekenddagkaart bij ActieVanDeDag

Geen Weekenddagretour ontvangen van de NS?

Controleer allereerst uw ongewenste mail, zodat u zeker bent dat u de tickets niet heeft gehad. Neem daarna contact op met de klantenservice van de Spoordeelwinkel via de onderstaande contactgegevens.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *