1e Klas NS Weekenddagretour

Tijdelijk bestelt u een 1e klas NS Weekenddagretour met korting bij de Spoordeelwinkel. De NS Weekenddagretour is in augustus 2018 met korting verkrijgbaar, vanwege de NS Treinpakkers. De NS Treinpakkers zijn 4x per jaar verkrijgbaar, waarbij uitjes, overnachtingen en treintickets met hoge kortingen worden vergeven. De 1e klas NS Weekenddagretour is t/m 31 augustus 2018 verkrijgbaar en geldig t/m 30 september 2018. Hiermee kunt u één zaterdag of zondag binnen de reisperiode 1e klas reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De goedkope 1e klas Trein Weekenddagretour is verkrijgbaar via de onderstaande link, maar OP=OP.

Liever doordeweeks met korting reizen? Dan is de NS Wintertoer verkrijgbaar voor € 14,50 per NS dagkaart. De 1e klas Trein Weekenddagretour is geldig voor 1 persoon in 1e klas treincoupés. Na aankoop ontvangt u een NS-E-ticket die u uitgeprint dient mee te nemen op reis als geldig vervoersbewijs. Met de barcode op de tickets kunt u in en uitchecken bij OV poortjes met een scanner. Heeft u geen NS e-ticket ontvangen, maar een unieke code? Dan heeft u in het bestelproces aangegeven dat u de reisdatum later wilt bepalen. De unieke vouchercode kunt u online verzilveren via deze link.

Weekenddagretour 1e klas

1e Klas NS Weekenddagretour

Wilt u een weekenddagretour met korting kopen en 1e klas reizen? Dan is dit uw kans! Bestel de treinkaartjes actie via de onderstaande link en bespaar.

  • Prijs: € 24
  • Verkoop: t/m 30 september 2018
  • Reizen: t/m 31 oktober 2018

Geen Weekenddagretour ontvangen van de NS?

Controleer allereerst uw ongewenste mail, zodat u zeker bent dat u de tickets niet heeft gehad. Neem daarna contact op met de klantenservice van de Spoordeelwinkel via de onderstaande contactgegevens.

  • Telefoon: 088-6721002
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina!

Close