NS Treinpakkers

Wilt u goedkoop met de trein reizen? Profiteer van de NS Treinpakkers (voormalig NS Spoordeelweken) in 2018 en reis met korting in de trein! In april 2018 bestelt u de NS Treinpakkers met o.a. evenementen, uitjes, musea en stedentrips. De favoriete Treinpakkers zijn waarschijnlijk de NS Superdal Dagkaart, NS Meereisretour voor € 4 en het Dal Voordeel abonnement voor € 29 (eerste jaar)! De NS Treinpakkers zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

Na aankoop wordt het gekozen reisproduct direct per e-mail toegezonden met bijbehorende instructies. Vouchercodes kunnen voor een reisdag binnen de gestelde reisperiode worden verzilverd, waarna u deze uitgeprint dient mee te nemen op reis. Het tonen van uw reisproduct per mobiele telefoon is voorlopig nog niet toegestaan. Lees de voorwaarden van het gekozen product altijd goed door, zodat u de juiste papieren meeneemt op reis en niet voor verassingen komt te staan.

Treinpakkers

NS Treinpakkers in april 2018

In april 2018 bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel 8 verschillende uitjes tegen een minimaal tarief. Bekijk hieronder het overzicht van de 8 NS Treinpakkers in april 2018 en profiteer direct! Ontdek Nederland, ontspan en geniet van een onvergetelijk dagje uit.

 1. NS Superdaltickets € 13 (Dal Dagkaarten)
 2. NS Meereisretour voor € 4
 3. NS Dal Voordeel abonnement € 29
 4. Trein + Keukenhof voor € 33
 5. Trein + Libelle Zomerweek € 28
 6. 2e entreekaartje gratis € 29
 7. NS Dagretour en lunch bij Bakker Bart € 20
 8. Trein + Madurodam voor € 28
 9. Trein + Madame Tussauds in Amsterdam voor € 26
 10. Voucher 2e kaartje gratis voor Museum aan het Vrijthof Mastricht
 11. Voucher 2e kaartje gratis voor Luxe borrel 't Feithhuis Groningen
 12. Voucher 2e kaartje gratis voor een Rondvaart door Amsterdam
 13. Voucher 2e gratis voor een Pistolet en warme drank bij Broodjeszaak
 14. Voucher 2e gratis voor een taco en drankje bij Fifty Fifty in Den Bosch

Deel deze pagina!

Close