NS Treinpakkers

Wilt u goedkoop met de trein reizen? Profiteer van de NS Treinpakkers (voormalig NS Spoordeelweken) in 2018 en reis met korting in de trein! In februari 2018 bestelt u 8 verschillende NS Treinpakkers met o.a. evenementen, uitjes, musea en stedentrips. De favoriete Treinpakkers zijn waarschijnlijk de NS Superdal Dagkaart, 2-persoons Weekenddagkaart voor € 32 of één van de 25 treinuitjes! De NS Treinpakkers zijn verkrijgbaar van t/m 04 maart 2018.

Na aankoop wordt het gekozen reisproduct direct per e-mail toegezonden met bijbehorende instructies. Vouchercodes kunnen voor een reisdag binnen de gestelde reisperiode worden verzilverd, waarna u deze uitgeprint dient mee te nemen op reis. Het tonen van uw reisproduct per mobiele telefoon is voorlopig nog niet toegestaan. Lees de voorwaarden van het gekozen product altijd goed door, zodat u de juiste papieren meeneemt op reis en niet voor verassingen komt te staan.

Treinpakkers

NS Treinpakkers in februari 2018

In februari 2018 bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel 8 verschillende uitjes tegen een minimaal tarief. Bekijk hieronder het overzicht van de 8 NS Treinpakkers in februari 2018 en profiteer direct! Ontdek Nederland, ontspan en geniet van een onvergetelijk dagje uit.

Deel deze pagina!

Close