Dagretour + lunch bij La Place

Het is weer mogelijk om een dagretour + lunch bij één van de La Place vestigingen te bestellen. Voor slechts € 19 kunt u deze actie bestellen bij de Spoordeelwinkel. De goedkope treintickets zijn verkrijgbaar tot 31 oktober en de reisperiode van deze La Place trein actie loopt t/m 30 november 2017. Gaat u binnenkort een dagje shoppen met uw vriend/vriendin? Dan is deze actie ideaal, want hiermee geniet u van een voordelig treinuitje met een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit een La Place sandwich tonijnsalade, kruidenroomkaas of beenham en een versgeperste kleine sinaasappelsap.

Treinkaart actie

NS Dagretour + La Place (oktober 2017)

Bestel deze goedkope NS dagretour direct en bespaar op uw reiskosten. Met de NS Dagretour in oktober 2017 reist u met korting in de trein en geniet u van een heerlijke lunch bij een vestiging van La Place.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 25
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2017
  • Reizen: t/m 30 november 2017

Voor de overige voorwaarden raden wij u aan om de website van de Spoordeelwinkel nogmaals goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Op deze manier voorkomt u problemen in een later stadium.

Kinderen meenemen

Wilt u kinderen meenemen in de trein? Middels een NS Railrunner van € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee!

Hoe verzilver ik deze aanbieding?

Na aankoop ontvangt u een vouchercode NS e-ticket die u online kunt verzilveren. De instructies voor het verzilveren vindt u terug in de e-mail die u na aankoop ontvangt.

Geen treinkaartjes ontvangen?

Heeft u een treinkaartjes of e-mail ontvangen na betaling? Controleer dan eerst uw ongewenste mail. Niets ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel via:

 

  • Telefoon: 088-6721002
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Spoordeelwinkel is bereikbaar op werkdagen van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

 

Controleer eerst even

Treinkaartjes acties in oktober 2017

Er zijn weer een hoop treinkaartjes acties geweest in 2017 en ook in mei zijn er weer een aantal verkrijgbaar! Zo is de La Place dagretour en de NS seizoensretour momenteel lopende. Mogelijk komt er half mei opnieuw een dagkaart actie, maar meer hierover is nog niet bekend. Deze verwachting is gebaseerd op gegevens uit voorgaande jaren, waardoor wij niets kunnen garanderen.

Wilt u er in het vervolg als eerste bij zijn?

  1. Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  2. Like ons op Facebook!

Deel deze pagina!

Close